• Advertisement

problem loading picture

This is for discussion of all topics of interest to our members.
  • Advertisement

problem loading picture

Postby jhenryw49 » August 27th, 2010, 8:23 am

Hi I have typed in my words, uplaod the picture, preview post picture comes up. I can't go anywhere I hit the arrow go back it all lost. I wonder is the picture too big


jack
jhenryw49
 
Posts: 361
Joined: June 10th, 2010, 4:32 pm
Location: Salem, Massachusetts 01970

Re: problem loading picture

Postby Kelly Harris » August 27th, 2010, 8:28 am

Hi Jack,

I sent a message to Tom last night, I'm having issues with the forum freezing when I try to upload an attachment as well.

Kelly
PS CS2, CD X4, Acer laptop, Canon 700F scanner, HP laserjet 1600 printer, Epson Stylus 1400 printer, Intuos 4 tablet, Letralite, Summa D610 plotter, 2 cabinets, 2 pressure pots, 60 gallon air compressor, Fuji S8100 DSLR.

Kelegant Studios
User avatar
Kelly Harris
Moderator
 
Posts: 3437
Joined: June 4th, 2010, 6:05 am
Location: Edmonton, AB, Canada

Re: problem loading picture

Postby Tom Kuhn » August 27th, 2010, 8:29 am

Jack, how large is the picture?

Image   Software Engineer & Webmaster
Aspiring Sandcarver
Woodworking hobbiest
Full-time Grandfather.

My Photo Gallery
   
User avatar
Tom Kuhn
Site Admin
 
Posts: 2376
Joined: June 4th, 2010, 6:44 pm
Location: St. Louis, MO

Re: problem loading picture

Postby Kelly Harris » August 27th, 2010, 8:31 am

I just reread Jacks post. Not the same issue I'm having. The same thing happens to me though, if I preview the post and open the photo all information is lost.
PS CS2, CD X4, Acer laptop, Canon 700F scanner, HP laserjet 1600 printer, Epson Stylus 1400 printer, Intuos 4 tablet, Letralite, Summa D610 plotter, 2 cabinets, 2 pressure pots, 60 gallon air compressor, Fuji S8100 DSLR.

Kelegant Studios
User avatar
Kelly Harris
Moderator
 
Posts: 3437
Joined: June 4th, 2010, 6:05 am
Location: Edmonton, AB, Canada

Re: problem loading picture

Postby jhenryw49 » August 28th, 2010, 7:25 am

i loaded the original and it is 3 megabites so I made it smaller will try again


Jack
jhenryw49
 
Posts: 361
Joined: June 10th, 2010, 4:32 pm
Location: Salem, Massachusetts 01970

Re: problem loading picture

Postby Tom Kuhn » August 28th, 2010, 7:39 am

jhenryw49 wrote:i loaded the original and it is 3 megabites so I made it smaller will try again


Jack


Jack, I'm sure that's your problem. Maximum attachment size for the forum is 2.5Mb.

Image   Software Engineer & Webmaster
Aspiring Sandcarver
Woodworking hobbiest
Full-time Grandfather.

My Photo Gallery
   
User avatar
Tom Kuhn
Site Admin
 
Posts: 2376
Joined: June 4th, 2010, 6:44 pm
Location: St. Louis, MO

Re: problem loading picture

Postby jhenryw49 » August 28th, 2010, 8:13 am

ok i got it I am hitting the wrong line. I am so used to- not clicking- on light colored words. I keep hitting the dark comand words figuring it was the next step and it would just load the picture and I was over steping the comands, the one below , to put on line. so I did not read, I glanced

Jack
jhenryw49
 
Posts: 361
Joined: June 10th, 2010, 4:32 pm
Location: Salem, Massachusetts 01970


Return to Can we Talk !

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 5 guests

  • Advertisement
cron